مزاج شناسی - مزاج گرم و تر یا دموی

مزاج شناسی- مزاج گرم و تر

 

در  قسمت اول مزاج شناسی گفتیم  ۴ مزاج مرکب وجود دارد که عبارتند از
گرم و خشک

گرم و تر

سرد و خشک

سرد و تر

در این بخش ادامه مطلب را با شناخت ویژگیهای مزاج گرم و تر  یا دموی ادامه می دهیم. اگر حوصله خواندن مطلب را ندارید، پیشنهادمی کنیم ویدئوی شناخت مزاج گرم و تر را مشاهده کنید.

فراموش نکنید که برای شناخت دقیق مزاجتان فرم  مشاوره رایگان مزاج شناسی را پر کنید و از راهنمایی های کارشناسان ما بهره مند شوید.

مزاج شناسی - مزاج گرم و تر

مزاج گرم و تر یا دموی

خلط دم مایه حیات و قوای بدن است که در عروق و قلب جاریست. کیفیت این خلط، گرم و تر است و به شکل مایع جاری است.

خصوصیات افراد دموی مزاج

 

افراد با مزاج گرم و تر یا دموی مزاج، افرادی درشت اندام هستند که بدنی عضلانی دارند. پوستشان سرخ و سفید، رنگ زبانشان قرمز، آب دهانشان غلیظ و موهای سر و بدنشان زیاد است.

دموی مزاج ها عموما شاد و اجتماعی، شجاع و جسور و بیشتر رهبر و پیشرو در گروه هستند.

 

بیماریهایی که افراد دموی مزاج بیشتر درگیر می شوند.

 

افراد با مزاج گرم و تر یا دموی مزاج اگر سبک زندگی سالم مزاجشان را رعایت نکنند، به بیماریهایی چون؛ سردرد، پرخوابی، هماچوری، چاقی، تپش قلب، پرفشاری خون، سکته و.. مبتلا می شوند.

 

تغذیه مناسب دموی مزاجها

به افراد دموی یا دارای مزاج گرم و تر بوصیه می شود که میوه و سبزیجات تازه، خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم بالنگو مصرف نمایند.

برگه زردآلو، هلو، آلوبخارا و انجیر، زرشک، کاهو، انار و ترشیجات طبیعی برایشان مناسب است.

غلات جوانه زده، سوپ جو با لیموترش تازه، کدو خورشتی و انواع توت از دیگر خوراکیهای توصیه شده است.

در کل، کم کردن غذا در هر وعده و خودداری از پرخوری برای این مزاج بسیار توصیه شده است.

 

چه چیزهایی برای دموی مزاجها ضرر دارد؟

 

پرخوری در هر وعده و خوردن غذاهای پرحجم و پرکالری، زیاده روی در خوردن غذاهای گوشتی، بخصوص گوشت قرمز،

زیاده روی در مصرف عسل، خربزه، انگور، انبه

زیاده روی در مصرف ادویه جات گرم، مثل زنجبیل و دارچین و فلفل

برای افراد دموی مزاج مضر است.

 

توجه: مثل همیشه یادآوری می شود که این توصیه ها برای افراد دموی مزاج سالم است. چنانچه فرد داری سوءمزاج گرم و تر یا غلبه دم باشد، باید زیر نظر طبیب، اصلاح مزاج و درمان شود.

همرسانی کنید