بازخورد درباره این کالا

صابون كتيرا ان جي katira

0 نفر
آماده ارسال
بازگشت
آماده ارسال
این محصول موجود و آماده ارسال می باشد.

30,000 تومان

آیا از قیمت راضی هستید؟ بله خیر
محصولات مرتبط
صابون سدر ان جی
صابون سدر ان جی
30,000 تومان
شربت بنفشه
شربت بنفشه
15,000 تومان
پودر حنای بیرنگ
پودر حنای بیرنگ
10,900 تومان
لوسیون تقویت مو و ابرو رزماری
لوسیون تقویت مو و ابرو رزماری
24,000 تومان
پودر ۲۰ گیاه تقویت مو و ابرو ان جی
پودر ۲۰ گیاه تقویت مو و ابرو ان جی
40,000 تومان
صابون آویشن ان جی
صابون آویشن ان جی
30,000 تومان
روغن آرگان مورال آپ درجه ۱
روغن آرگان مورال آپ درجه ۱
210,000 تومان
صابون ۱۲گیاه ان جی
صابون ۱۲گیاه ان جی
30,000 تومان

نقد و بررسی تخصصی صابون كتيرا ان جي

صابون كتيرا ناجیان ( NG ) ان جی برای مراقبت از مو کاربرد فراوانی دارد.
کتیرا صمغ و شیره گیاهی به نام گون است

از این گیاه برای ساخت بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی مثل شامپوها استفاده می شود.

صابون کتیرا بر پایه صابونی بوده و از عصاره گیاه کتیرا در آن استفاده شده است.

کتیرا دارای مواد معدنی ، نشاسته ، تراگاکانتین و باسورین می باشد.

موارد مصرف

صابون كتيرا دارای خاصیت حالت دهندگی طبیعی مو، تقویت کننده مو، جلوگیری از دوتا شدن مو و ضد موخوره می باشد.

طریقه مصرف 

برای نتیجه بهتر توصیه می شود هنگام استفاده از این صابون اجازه دهید کف آن به مدت ۳ دقیقه روی سر مانده سپس با آب ولرم کاملاً شسته شود. البته لازم به توضیح است افرادی که دارای شوره سر می باشند از این قاعده مستثنی بوده و نمی بایست کف صابون را روی سر نگه دارند. همچنین حتی الامکان از شوینده های دیگر استفاده نفرمایید.

توجه : این صابون فاقد مواد مضر، زاید و قلیایی اضافی می باشد.

کتیرا چیست؟

 

شیره و صمغ کتیرا از ریشه و ساقه‌های گیاه گرفته می‌شود و با ایجاد خراش و حفره آن را استخراج می‌کنند. خراشی که روی سطح ساقه و ریشه ایجاد می‌شود، باید عمق ۵ سانتی‌متری داشته باشد. صمغ این گیاه به شکل نوارهای پیچ‌خورده و فلس مانند خارج می‌شود. شیره یا صمغی که از ریشه و ساقه کتیرا خارج می‌شود را جمع‌آوری و به شکل ورقه یا قطعات کوچک سنگریزه‌ای شکل خشک می‌کنند. از اين ماده در صابون كتيرا ان جي استفاده شده است

این شیره آب جذب می‌کند تا به شکل ژل در بیاید یا با هم زدن حالت خمیری پیدا کند. اصلی‌ترین ماده موجود در کتیرا تراگانتین است که کلوئید محلول در آب است و از نظر شیمیایی با ماده دیگری به نام باسورین در ارتباط است که محلولیت کمتری دارد ولی برای اینکه به شکل ژل در بیاید، در آب حل می‌شود.

براي كسب اطلاعات بيشتر به اين پيج سر بزنيد

ویژگی های صابون كتيرا ناجیان :

تقویت کننده مو

جلوگیری از دو تا شدن مو یا موخوره

کاهش ریزش موها

حالت دهنده طبیعی مو

براق کننده موها

نرم کننده مو

تغذیه رسان به موها

شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید